Με κέφι και χορό ο αγιασμός για την νέα χορευτική χρονιά στον «Ασκληπιό»

Μέσα σε μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπου κυριάρχησε ο χορός και το κέφι,  πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο αγιασμός των χορευτικών τμημάτων ενηλίκων του Χορευτικού και λαογραφικού ομίλου Τρικάλων “Ασκληπιός” με την ευκαιρία έναρξης της χορευτικής χρονιάς και καλωσορίσματος των νέων μελών, στο κατάμεστο από χορευτές του ιστορικού συλλόγου, ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Κωνσταντίνος Τσιακμάκης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χορευτική χρονιά με υγεία.

Φανερά συγκινημένος από την πολυπληθή και ενθουσιώδη οικογένεια του “Ασκληπιού”, ο αεικίνητος Πρόεδρος Γιάννης Σούλιος καλωσόρισε τους χορευτές και τα νέα μέλη, κάνοντας μια σύντομη αναφορά στην πολυετή ιστορία αλλά και στις δράσεις του συλλόγου.

Έκανε ιδιαίτερη μνεία στο σημαντικό έργο που επιτελείται διαχρονικά μέσα από τα τμήματα του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου και ευχήθηκε μια δυναμική χορευτική σεζόν που στόχο έχει την διάδοση και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Γιάννης Σούλιος, ο υπεύθυνος του συλλόγου Νίκος Σούλιος, οι χοροδιδάσκαλοι Ηλίας Ζαχαράκης,Σταύρος Σούλιος, Χρήστος Σούλιος,Βανέσα Λαχάνου και Κώστας Τζιμούρτος.

Μετά το πέρας του Αγιασμού ακολούθησε γιορτή με μουσική και παραδοσιακούς χορούς που σηματοδότησε την έναρξη του νέου χορευτικού έτους!

Φωτογραφίες: Σωτήρης Γοργογέτας