Με κέφι, διασκέδαση και βραβεύσεις ο χορός των Αστυνομικών υπαλλήλων Τρικάλων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κοσμικό κέντρο Elia Loft, ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων νομού Τρικάλων, με την παρουσία πολλών εκπροσώπων της Αστυνομίας, των οικογενειών τους και φίλων τους. 
 
Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε παιδιά αστυνομικών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας τα έτη 2024 και 2025, καθώς και σε αστυνομικούς οι οποίοι συνταξιοδοτηθηκαν τη χρονιά που έφυγε.
 
Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε λαϊκό πρόγραμμα από τους ερμηνευτές Σταύρο Φωτιάδη και Βίλλυ Ραζή, που απογείωσαν το κέφι και την διασκέδαση, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
 
Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Υποστράτηγος ε.α. της ΕΛΑΣ Ιωάννης Ραχωβίτσας, ο Γενικός Αστυνομικός Περιφερειακός Διευθυντής Θεσσαλίας Στέλιος Μπιλιάλης, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρήγορης Γερακαράκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Αθανάσιος Καππάς, η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αριστείδης Κολιός, η Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Σοφία Αλεστά, ο Πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης Γιώργος Ζιώγας και φυσικά σύσσωμο το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Τρικάλων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ιωάννη Αναγνώστου.