Με επιτυχία το βιωματικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-Τρικάλων

Η ΚΑΡΠΑ- Βασική υποστήριξη ζωής και οι ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ  ήταν το θέμα του βιωματικού σεμιναρίου που διοργανώθηκε την  Τετάρτη και την Πέμπτη 23-24 Μαΐου 2023, στις δομές των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό- Τρικάλων, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεων που απαρτίζουν το πρόγραμμα καλών πρακτικών «παλεύουμε για τα παιδιά μας».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις αίθουσες των δομών των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ και η ιδέα για την πραγματοποίηση αυτής της ενδιαφέρουσας από κάθε άποψη ενημέρωσης προέκυψε από τον προβληματισμό μας, που έχει σαν στόχο το παιδί και την εκπαίδευσή του μέσα από αθλητικές και πολιτισμικές- κοινωνικές δραστηριότητες.
Το θέμα επίκαιρο αφού συμπίπτει με την καθολική συμμετοχή των παιδιών και ενηλίκων στην ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν εκατοντάδες μικροί μαθητές/τριες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη βασική εισηγήτρια του σεμιναρίου κα Ελένη Γιοβανοπούλου και την ομάδα εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Τρικάλων) οι οποίοι ενημέρωσαν τους εκπαιδευόμενους και απάντησαν σε δεκάδες ερωτήσεις τους και τους ευχαριστούμε θερμά για την εθελοντική τους προσφορά.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους γονείς των μαθητών/τριων μας που με τεράστιο ενδιαφέρον παρακολουθούν τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ και τις δράσεις τους.

Τέλος ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ.