Με επιτυχία, το 1ο Αντάμωμα νέων Γαρδικίου

 

41650

 

 

 

 

Με τεράστια επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το 1ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών στα Τρίκαλα συγκεντρώνοντας πάνω από 600 άτομα σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα.

Μικροί και μεγάλοι έγιναν μια παρέα και το γλέντι κράτησε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες δίνοντας έτσι ραντεβού για το 2ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών.

Εκεί βρέθηκαν και τα μέλη του νεοϊδρυθέντα Συλλόγου.

Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης στάθηκε αφορμή για τη διοργάνωση λαϊκής εκδήλωσης στην πλατεία του Γαρδικίου κάτι το οποίο και έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στις 12 Αυγούστου. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των νέων για ένα μαζικό λαϊκό ξεφάντωμα ήταν πρωτοφανής.

Μικροί και μεγάλοι, νέοι και γέροι έγιναν όλοι μια παρέα και χορεύανε μέχρι το βράδυ στους ρυθμούς μιας εκπληκτικής ορχήστρας την οποία πλαισίωσαν και 2 νεαροί Γαρδικιώτες παίζοντας για μια ώρα μερικά από τα ωραιότερα Δημοτικά τραγούδια. Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε από τα παιδιά του Συλλόγου ως ένδειξη ευχαρίστησης για την ανταπόκριση του κόσμου στο 1ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών.

 

41652

Η αποκορύφωση των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεολαίας Γαρδικίου ήρθε στις 14 Αυγούστου όταν και έλαβε χώρα στην παιδική χαρά του Γαρδικίου το «Summer Party 2012», ένα πάρτι το οποίο αποτελεί θεσμό για τη νεολαία του Γαρδικίου καθώς διοργανώνεται από το 2006 από την ίδια ομάδα νέων! Το φετινό πάρτι ξεπέρασε κάθε προσδοκία συγκεντρώνοντας πάνω από 700 άτομα από όλα τα χωριά των Τρικάλων δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα σε έναν καλοκαιρινά διαμορφωμένο χώρο. Πυροτεχνήματα, DJ’s, καπνογόνα, πυρσοί, κόκκινο χαλί, φωτορυθμικά και πάνω από όλα το κέφι του κόσμου κατάφεραν να κρατήσουν τη διασκέδαση μέχρι το ξημέρωμα.

Επιχείρησες των Τρικάλων που είναι ιδιοκτήτες Γαρδικιώτες, έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για τη νεολαία του Γαρδικίου ενισχύοντας οικονομικά και οργανωτικά αυτή την βραδιά.

Οι νέοι του Γαρδικίου, έθεσαν στόχους για το επόμενο 12μηνο, την διοργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής στο Bansko της Βουλγαρίας, τη διοργάνωση του 2ου Ανταμώματος Γαρδικιωτών, το επόμενο Λαϊκό ξεφάντωμα το ερχόμενο καλοκαίρι και φυσικά το «Summer Party 2013».

 

41657

 

.