Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Ετήσιος Σχολικός Χορός της Γ’ Τάξης του Γενικού Λυκείου Πύλης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Κοσμικού Κέντρου «ΜΟΥΖΑΚΙ –ΠΑΛΛΑΣ».
Η Εκδήλωση ξεκίνησε με τους δημοτικούς παραδοσιακούς χορούς του Τόπου μας που χόρεψαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Τρίτης Λυκείου Πύλης, δίνοντας ένα χαρούμενο και εορταστικό τόνο παραμονές Χριστουγέννων.
Στην συνέχεια η μαθήτρια Γεωργία –Ραφαέλα παρουσίασε το πρόγραμμα της Εκδήλωσης ,ενώ χαιρετισμούς έκαναν ο Διευθυντής του Λυκείου κ. Δημήτριος Μαγγούτης, η Πρόεδρος του 15μελούς μαθήτρια Χριστίνα Ζαρίδα, και η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης Καθηγήτρια Εκπρόσωπος του Δήμου Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου.
Ακολούθησε πολύ χορός και γλέντι με έντονο κέφι και άρωμα Νεολαίας μέχρι το πρωί.
Παρόντες επίσης ήταν η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Πύλης κ. Ελένη Καρακαντά, οι Καθηγητές του Σχολείου και πρώην Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης κ. Στυλιανός Παπασπύρου.