Με επιτυχία ο χορός του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μοσχοφυτών

1 myrofylo

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Εκπολιτιστικού συλλόγου Μοσχοφυτών το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο <<Πύλης Μέγαρο>>.

Τα χορευτικά του συλλόγου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς υπό την καθοδήγηση του δασκάλου Παναγιώτη Μάνου.

Η ορχήστρα αποτελούμενη από τους Γκόβαρη Γιάννη, Μπουραζάνα Αποστόλη, Σχορετσιανίτη Λευτέρη, Τσιγαρίδα Φώτη, Αδάμο Χρήστο, Καραβασίλη Σωτηρία, Πλαστάρα Λεωνίδα ξεσήκωσε τους Μοσχοφύτες όπου χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

2 1myrofylo

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ιερέας του χωριού π. Δημήτριος Λάμπρου, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Κουφογάζος, οι Βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Κώστας Σκρέκας, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Τσίγκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Πύλης Παναγιώτης Λέφας και Πέτρος Τεντολούρης, οι π. Αντιδήμαρχοι Γιάννης Κουτσονάσιος και Θανάσης Πλαβός, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κώστας Μαράβας, ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Ζιάκας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μοσχοφύτου Στέλιος Κούτσικος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αρματολικού Ηλίας Ρομοσιός και πλήθος κόσμου.

Ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Μοσχοφυτών εύχεται σε όλους τους συγχωριανούς μας Χρόνια Πολλά και καλή αντάμωση το καλοκαίρι στο χωριό .

.