Με επιτυχία η πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Φαρκαδόνα

 

Με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, ξεκίνησε η επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου στη Φαρκαδόνα, η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ,  με θέμα «Τα ζητήματα του πρωτογενή τομέα».

Δεκάδες στελέχη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής δίνοντας δυναμικό παρών στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα τα ζητήματα του πρωτογενή τομέα, που πραγματοποιήθηκε στη Φαρκαδόνα.

Ομιλητές στην πολιτική εκδήλωση ήταν η Λίνα Αγγελοπούλου, αναπληρώτρια γραμματέας του τομέα αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, και ο Χρήστος Παναγούλης, γεωπόνος και μέλος Δ.Ε. του ΓΕΩΤΕΕ.

Αναλύθηκαν θέματα αναφορικά με τη νέα ΚΑΠ, αλλά και επιμέρους τμήματα του προγράμματός του ΠΑΣΟΚ, επί των οποίων έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου να εμπλουτιστεί. Η συμμετοχή του κόσμου και η διάρκεια της εκδήλωσης – η οποία ξεπέρασε τις 3 ώρες – αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του κόσμου για συμμετοχή στον ουσιαστικό διάλογο που έχει ανοίξει το ΠΑΣΟΚ με τους πολίτες, προκειμένου να γίνει κοινωνός των προβληματισμών τους και να μπορεί να προτείνει ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες λύσεις σε όλα τα επίπεδα.

Παρόντες και οι υποψήφιοι βουλευτές Τρικάλων, Ηλιάδης Γεώργιος, Καρρά Ιωάννα, Κωστούλης Χρήστος, Μπλέτσας Σωτήριος και Οικονόμου Γεώργιος.