Μία διαφορετική μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο: «Κάτσε παιδάκι μ’ να στα πω…!!!» από την Χορωδία ενηλίκων της Ιεράς Μητροπόλεως υπό την διεύθυνση της μουσικού κας Δέσποινας Πλαστάρα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.
Μέσα από μια στοχευμένη προσέγγιση της καθημερινότητάς μας μέσα από απλά βιώματα αλλά και… ευτράπελα, αλλά και ακολουθώντας το τρίπτυχο: Άκου…, βλέπε και … μίλα!!!, η παράσταση παρουσίασε τις σύγχρονες ανάγκες και τις νέες κοινωνικές συνθήκες που επηρέασαν σε σημαντικό βαθμό τον τρόπο λειτουργίας της παραδοσιακής οικογένειας.
Στο νέο αυτό περιβάλλον, παλιές αξίες όπως π.χ. οι Γιαγιάδες, προσπαθούν να ακροβατήσουν μεταξύ της νέας εποχής πού τίς προβάλλει ως ανεξάρτητες και του παραδοσιακού τους ρόλου που τις θέλει ως μητέρες… των εγγονών τους!