Με επιτυχία η κοπή πίτας και η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Πολυτέκνων νομού Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο «Πύλης Μέγαρο» με μεγάλη επιτυχία, η ετήσια χοροεσπερίδα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου πολυτέκνων νομού Τρικάλων, παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, πολλών πολυτέκνων οικογενειών και αρκετών εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Την πίτα των πολυτέκνων ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια του σε όλους τους εκπροσώπους του συλλόγου για το ότι ακόμα και τώρα μέσα στο καιρό της κρίσης στέλνουν το δικό τους μήνυμα στην κοινωνία με τα πολλά παιδιά που έχουν, ενώ χαρακτήρισε την πολύτεκνη οικογένεια ως τον στυλοβάτη και την ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων νομού Τρικάλων κ. Κω/νος Βήτας, ο οποίος στάθηκε περισσότερο στις δράσεις των μελών του συλλόγου, ενώ ζήτησε μεγαλύτερη συμπαράσταση και στήριξη της πολιτείας στην πολύτεκνη οικογένεια, που αν και σε καιρούς κρίσης υπερασπίζεται όσο μπορεί την ιστορία αλλά και το μέλλον του ελληνικού έθνους και της χώρας.

Σύντομους χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν ο Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ενώ παραβρέθηκαν ακόμη ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Εμπορίου Χρήστος Γακόπουλος, ο Περιφερεικός Σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων Μιχάλης Λάππας, ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Κώστας Ψύχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη και Αχιλλέας Μυσιρλής, ο εν δυνάμει υποψήφιος Βουλευτής Μικέλης Χατζηγάκης, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στέλιος Λάσκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Κώστας Τρέλλης κ.α.

Οι πολύτεκνοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο μεσημέρι, διασκεδάζοντας και χορεύοντας μέσα σε μια ατμόσφαιρα κεφιού και χαράς.