Με επιτυχία η γιορτή πέστροφας στο Βαθύρεμα

Πραγματοποιήθηκε  για μία ακόμα χρονιά η Γιορτή Πέστροφας στο Βαθύρεμα  το Σάββατο 10 Αυγούστου που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Βαθυρέματος, στην πλατεία του Χωριού όπου συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος για να περάσει  μία ευχάριστη ψυχαγωγική  βραδιά.

Την εκδήλωση άνοιξε  με σύντομη ομιλία ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Στέφανος Βουτσελάς ,καλωσορίζοντας τους επισήμους τον Δήμαρχο Πύλης Κων/νο Μαράβα τους Αιδεσιμότατους  και όλους τους παρευρισκόμενους τονίζοντας ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει να διοργανώνει κάθε χρόνο την εκδήλωση της Γιορτής της Πέστροφας το τελευταίο Σάββατο  πριν  από τον δεκαπενταύγουστο τιμώντας φέτος την Μνήμη των αδελφών Ρούσα που πρόσφατα χάθηκαν πρόωρα  από κοντά μας.

Τέλος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου για το Καλοκαίρι που σκοπό έχουν να ζωντανέψει το Χωριό μας μέσα από τη παράδοση και το Πολιτισμό.

Χαιρετισμό έκανε και ο Πρόεδρος  του Συλλόγου κ. Μιχάλης Μπάλας και ο δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας

Αφού όλοι απόλαυσαν την νόστιμη Πέστροφα που ήταν τηγανισμένη με καλαμποκάλευρο και βούτυρο , ακολούθησε  χορός και γλέντι υπό τον ήχο ζωντανής δημοτικής ορχήστρας.

Επίσης έγινε η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών καταγόμενοι  από το Βαθύρεμμα στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Χώρας.

Στην Εκδήλωση  παραβρίσκονταν και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ και δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλειος Αναγνώστου.