Με ενθουσιασμό κι ορμή οι περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Σε δύο κλιμάκια περιόδευσαν χθες οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων. Το πρώτο αποτελούμενο από την Παπαγιώτα Δριτσέλη, τον Σάκη Παπαδόπουλο και τον Δημήτρη Στάμου επισκέφτηκε το Γοργογύρι, το Ξυλοπάροικο και το Δενδροχώρι. Το δεύτερο κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Χρήστο Σιμορέλη, την Πέρυ Χαρτοπούλου και τον Σάκη Ξάφο επισκέφτηκε τον Πρόδρομο, το Γενέσι και το Πρίνος. Στη συνέχεια και τα δύο κλιμάκια κατέληξαν στο Βαλτινό, όπου συζήτησαν με πολίτες στο καφενείο του Μάμαλη, όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος πολιτών, για να ενημερωθεί για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι υποψήφιοι βουλευτές ανέπτυξαν όψεις του κυβερνητικού έργου, απαντώντας στις ερωτήσεις των πολιτών και αναδεικνύοντας τα σημεία εκείνα του έργου του ΣΥΡΙΖΑ που σχετίζονται άμεσα με την αγροτική ανάπτυξη, με την οικονομία, με την καθημερινότητα στην ελληνική ύπαιθρο. Όπως υπογράμμισαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι περιοδείες αυτές δεν είναι αποκομμένες από τη συνεχή επικοινωνία που υπήρχε με τους πολίτες σε όλη τη διάρκεια της τετραετίας, ενώ ο συλλογικός αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ διαφέρει ποιοτικά από τις προσωποκεντρικές εκστρατείες της ΝΔ. Η έμφαση στον προγραμματικό λόγο και στην συλλογικότητα θα συνεχίσουν να είναι οι προμετωπίδες του προεκλογικού αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΥΓ: Το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί και βρίσκεται στη Κεντρική Πλατεία, Γλάδστωνος 1, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2431023547.