Με ενισχυμένη 11άδα…πατάει μπάλα η ομάδα Παπαστεργίου

Την ευκαιρία για μια μίνι «οικογενειακή» φωτογραφία μπροστά από τα γκολπόστ, είχαν οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων, κατά την διάρκεια των χθεσινών λαμπερών εγκαινίων του αθλητικού κέντρου της Σωτήρας, έδρας του ερασιτέχνη ΑΟΤ.

Είναι ολοφάνερο πως ο…προπονητής Παπαστεργίου παρατάσσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο δυνατή ομάδα που ξέρει να κερδίζει…Με μπροστάρη τον βετεράνο άσσο των γηπέδων Sir Τάκη Παζαϊτη, αλλά και τα μεγάλα…αουτσάιντερ-μπαλαδόρους Λάππα, Καταβούτα, Ρόμπο, Κρανιά, Ζιώγα, Άκη Αναστασίου και Παναγιώτου, ένα είναι βέβαιο πως δεν υπάρχουν εύκολα περιθώρια για νίκη του αντιπάλου. Ακόμα και οι κυρίες της φωτογραφίας (Αλεστά, Λεβέντη), παίζουν και αυτές τον ρόλο τους για τη συνοχή της ομάδας, που πάει για νέα νίκη στις εκλογές του 2023. Γιατί ως γνωστόν ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις…Οι άλλοι που δεν ήρθαν στη φωτογραφία απλά δεν έχασαν αλλά συμπληρώνουν το…πάζλ της επιτυχίας (Σακκάς, Οικονόμου, Βασταρούχας, Αναστασίου κλπ.)

Τώρα πως η παρουσία του Λουλέ μέσα σ΄όλα αυτά, μπορεί να φέρει ανατροπές και εκπλήξεις, αυτό είναι κάτι που θα το δούμε στη πορεία. Ο ίδιος είναι γνώστης της μπάλας (από τους καλύτερους προπονητές και με γνώσεις όπως λέγεται) και ίσως καταφέρει, έστω και την τελευταία στιγμή να…γυρίσει το παιχνίδι. Προς το παρόν, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία είναι μόνος και δεν ξέρουμε κατά πόσο ένας κούκος μπορεί να φέρει την άνοιξη. Πάντως τα Παπαστεργάκια πατάνε κάτω τη μπάλα και σκοράρουν στο πλεκτό, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή και ινστρούχτορα τους Παπαστεργίου!