Με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου συναντήθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

IMG 0898 1

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου και της τρικαλινής αγοράς πραγματοποίησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη, Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης, συνεπικουρούμενοι και από τον αρμόδιο για θέματα μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας της Ν.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μπάτζιο.

Το κλιμάκιο υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Γιαγιάκος, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλίας κ. Χρήστος Καλέας, ο Πρόεδρος και ο Ταμίας της Γενικής Συνομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Αγγελάκης Βασίλης και Δημήτρης Ιωάννου καθώς και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μπλουγούρας Χρήστος.

Στόχο της συνάντησης αποτέλεσε η αμοιβαία ενημέρωση για τα θέματα της τοπικής οικονομίας και για τον προγραμματισμό της κυβέρνησης σχετικά με την στήριξη της αγοράς και του εμπορικού κόσμου. Οι εκπρόσωποι των φορέων παρουσίασαν στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η τρικαλινή αγορά καθώς και μια σειρά από προτάσεις για την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων.

Από την πλευρά τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανέλυσαν τους άξονες της παραγωγικής ανασυγκρότησης που προγραμματίζει η κυβέρνηση καθώς και τα πρώτα βήματα για την τόνωση του οικονομικού κλίματος. Οι συζητήσεις με τους εμπορικούς φορείς θα συστηματοποιηθούν και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες συσκέψεις εργασίας αμέσως μετά από τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και την ορκωμοσία της νέας Βουλής.

.

.