Με δυναμική συμμετοχή η απεργιακή κινητοποίηση στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων για την Πρωτομαγιά

Με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, εργατικών σωματείων και συνδικάτων, κομμάτων και απλών πολιτών, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης η απεργιακή κινητοποίηση στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων Δημήτρης Αρμάγος, ενώ μίλησε ακόμη ο Πρόεδρος του ΝΤ Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ Γιώργος Τσιάκαλος, όπως και εκπρόσωποι φορέων, εργατικών σωματείων και συνταξιουχικών οργανώσεων.

Κοινή συνισταμένη όλων των ομιλητών ήταν η αφύπνιση λαού και εργαζομένων, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτικών της κυβέρνησης, της Ευρώπης και των ΗΠΑ, με αντίσταση και αγώνα για την προάσπιση των λαϊκών συμφερόντων, αφού προηγούμενα έγινε μια ιστορική αναφορά στην επέτειο της λαϊκής εξέγερσης των εργατικών συνδικάτων στο Σικάγο, την Πρωτομαγιά του 1866.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε πεζή πορεία από τους συγκεντρωμένους, με τελική κατεύθυνση την πλατεία Εργάτη της πόλης, όπου έγινε η κατάθεση των στεφάνων από τους επίσημους φορείς.