Με διανυκτέρευση οι Ίκαροι στα Γιάννενα – Η αποστολή για το ματς της πρεμιέρας

Με το κλίμα να είναι… οικογενειακό και την αισιοδοξία στα ύψη, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, οι Ίκαροι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής. Οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στα Γιάννενα την ομάδα του IBC για την 1η αγωνιστική και το πρόγραμμα περιλαμβάνει μάλιστα και διανυκτέρευση έτσι ώστε άπαντες να είναι στον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας ενόψει του κρίσιμου αυτού αγώνα.

Αγώνας δρόμου γίνεται για να προλάβουν το ματς οι Νίκος Κατσαρές και Σωτήρης Γκιουλέκας που νιώθουν ενοχλήσεις και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο Κώστας Σδράκας θα πάρει μαζί του τους εξής 13 παίκτες: Μέξης, Φρύδας, Κατσαρές, Γκιουλέκας, Μακρής, Τζορμπατζάκης, Τζοβάρας, Μπαρμπαρούσης Κολότσιος, Κρεμμύδας, Μπάρδας, Βλάχος, Γεωργόπουλος. Εκτός… έμεινε ο τραυματίας Γιάννης Ραμίδης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο στις 18.00 από τα Τρίκαλα, θα προπονηθεί στις 19.30 στο Κλειστό του Μετσόβου και στη συνέχεια θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Αστέρι» ενώ την Κυριακή, θα αναχωρήσει για τα Γιάννενα όπου και θα αντιμετωπίσει τα Ioannina BC σε ένα ματς που θα πάρει τζάμπολ στις 17.00.