Με Covid ο Κυρ. Μητσοτάκης – Ακυρώνεται η περιοδεία σε Άγιο Όρος, Β. Ελλάδα

Θετικός στην Covid-19 διαγνώστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του, γνωστοποιώντας τα αποτελέσματα του rapid τεστ.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ Covid, είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες ημέρες στην οικία μου. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο όρο, όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει, εκεί θα είναι όμως, να πάμε σε μία άλλη ευκαιρία», σημειώνει στο βίντεο που ανήρτησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Δεν πειράζει, εκεί θα είναι όμως να πάμε σε μια άλλη ευκαιρία, αλλά βέβαια TikTok πάντα θα μπορώ να κάνω, οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεό μου», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για το λόγο αυτό ακυρώνονται οι επισκέψεις του σε Άγιο Όρος και Βόρεια Ελλάδα που είχαν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο να επισκεφτεί το Σάββατο τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό, όπου θα απηύθυνε ομιλία σε κατοίκους της περιοχής και θα πραγματοποιούσε βόλτες στα τοπικά καταστήματα και αγορές.  Ακολούθως, το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα μετέβαινε στο Άγιο Όρος.

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για να δείτε το βίντεο 

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ παρευρέθηκε σε Λουτράκι και Κόρινθο όπου περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους των πόλεων και συνομίλησε με πολίτες, καταστηματάρχες αλλά και παραθεριστές.

Θετικός στην Covid-19 και ο Παύλος Μαρινάκης

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και ο γραμματέας της Νέας ΔημοκρατίαςΠαύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. 

«Ένα μικρό -αναγκαστικό- διάλειμμα και συνεχίζουμε!», έγραψε ο Παύλος Μαρινάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γνωστοποιώντας ότι μετά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι κι ο ίδιος θετικός στον κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής, θετικός στην Covid-19 διαγνώστηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στο Instagram, γνωστοποιώντας τα αποτελέσματα του rapid τεστ.

liberal.gr