Με αξιώσεις «χτυπά» και πάλι πρωτιά ο Κων/νος Παπαευθυμίου

 Η περίπτωση του Κων/νου Παπαευθυμίου στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας, μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Στις εθνικές εκλογές του 2019, καίτοι πρωτοεμφανιζόμενος-τουλάχιστον επίσημα-ως υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων του Κινήματος Αλλαγής, κατάφερε να διαγράψει μια λαμπρή πορεία και παρά το γεγονός πως το κόμμα του κυμάνθηκε πανελλαδικά σε μονοψήφια ποσοστά, εκείνος κατάφερε να εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς μεταξύ των συνυποψηφίων του.

Έκτοτε ακολούθησε μια τακτική χαμηλών τόνων, με καίριες και στοχευμένες δημόσιες παρεμβάσεις κατά καιρούς, πάντα πιστός στις αρχές του κόμματος και της τότε προέδρου του Φώφης Γεννηματά και άριστος γνώστης των θεμάτων της αγοράς και της οικονομίας, αφού και ο ίδιος προέρχεται από το ελεύθερο επάγγελμα.

Η δημόσια στάση του Παπαεθυμίου όλο αυτό το διάστημα, τον έχει καθιερώσει στη συνείδηση των πολιτών και ειδικότερα των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ, ως ένα «στρατιώτη» της παράταξης που πιστεύει και μένει σταθερός σε αρχές, οράματα και ιδανικά. Και είναι βέβαιο πως και με τονΝίκο Ανδρουλάκη στην αρχηγία, το Τρικαλινό στέλεχος θα συνεχίσει να έχει ξεκάθαρη άποψη και κυρίως κυρίαρχο ρόλο στην επόμενη μέρα. Αναμφισβήτητα ο πήχης μπαίνει ψηλά και πάλι για τον Κων/νο Παπαευθυμίου, που είναι σίγουρο πως θα διεκδικήσει με αξιώσεις ξανά την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές, που θα τον οδηγήσει στα έδρανα του κοινοβουλίου, σε περίπτωση που το ΚΙΝΑΛ εξασφαλίσει έδρα στα Τρίκαλα.

Μέχρι τότε προετοιμάζει με προσεκτικά βήματα την εκ νέου κάθοδο του, στηριζόμενος αποκλειστικά και μόνο στις δικές του δυνάμεις και στη δύναμη που αντλεί από την στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του των συμπολιτών του.