Με «ανοιχτά χαρτιά» ο Χρήστος Λιάπης

Στην πολιτική εκπομπή «Με ανοιχτά χαρτιά» του δημοσιογράφου Θανάση Μυλωνά, στο Alert TV, εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών Χρίστος Λιάπης. Το πάνελ ήταν αφιερωμένο στα νέα πρόσωπα που διεκδικούν θέση στον «πολιτικό» στίβο της χώρας.

Ο Δρ. Λιάπης ανέφερε, ανάμεσα στα άλλα: «Για αυτό λοιπόν προσπαθούν με στρατιές κρατικοδίαιτων να περάσουν το λαϊκίστικο μήνυμά τους, να εφαρμόσουν μια πολιτική επιδομάτων και ανταλλαγμάτων της ψήφου, καταδικάζοντας ένα τεράστιο παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας που θέλει να διεκδικήσει τη δυνατότητά του να προοδεύσει….Το καινούριο που φέρνει η Νέα Δημοκρατία είναι ακριβώς αυτή η δύναμη συμμετοχής νέων ανθρώπων που δεν κουβαλούμε τις αμαρτίες του παρελθόντος, δεν έχουμε πίσω μας ούτε μηχανισμούς, ούτε προηγούμενες εμπλοκές με τη διαφθορά της πολιτικής ή με πρακτικές οι οποίες πληγώσανε την κοινωνία, την παράταξη και ευρύτερα τους πολίτες. Ανθρώπων οι οποίοι έχουμε επάγγελμα και δεν διστάσαμε να το ρισκάρουμε, κατερχόμενοι στον στίβο της πολιτικής. Γιατί, πραγματικά, για κάποιον ο οποίος είναι αυτοδημιούργητος, για κάποιον ο οποίος βιοπορίζεται μέσα από την εργασία του και προσδιορίζεται από αυτήν, η κάθοδος στον στίβο της πολιτικής θέλει γερό στομάχι…»

Στο πάνελ ήταν και ο γνωστός Μπασκετμπολίστας της Εθνικής και του Ολυμπιακού Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.