Από την μια ήταν η χαρά του Γιώργου Οικονόμου για την ορκωμοσία του ως Βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ σήμερα στο κοινοβούλιο, από την άλλη όμως ήταν το πικρό νέο του θανάτου του αγαπημένου του πάτερα Χρήστου Οικονόμου, πρώην Υφυπουργού και Βουλευτή Τρικάλων των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος θα κηδευτεί την Τρίτη.
Ανάμεικτα λοιπόν τα συναισθήματα για τον Γιώργο Οικονόμου, που ναι μεν σε πολιτικό επίπεδο ήταν περιχαρής, αλλά σε ανθρώπινο βαθιά στεναχωρημένος από τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα.
Κατά την διάρκεια της σημερινής ορκωμοσίας, ο φακός «συνέλαβε» τον Γιώργο Οικονόμου να κάθεται πίσω από τον Παύλο Γερουλάνο και δίπλα από τον Παύλο Χρηστίδη, να περιεργάζεται το κινητό του. Ανθρώπινες και πολιτικές στιγμές ταυτόχρονα, που χρειάζονται δύναμη, αντοχή και κουράγιο!

