Με 8.000 θεατές ο τελικός του League Cup Αγγλίας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η βρετανική κυβέρνηση έκανε γνωστό ότι ο τελικός του League, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 25 Απριλίου στο Γουέμπλεϊ, θα διεξαχθεί παρουσία 8.000 θεατών, ως μέρος πιλοτικών εκδηλώσεων που θα ανοίξουν το δρόμο για την επιστροφή μεγάλου αριθμού οπαδών στα γήπεδα.

Να σημειωθεί ότι ο τελικός ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 28 Φεβρουαρίου, αλλά η διεξαγωγή του μετατέθηκε κατά δύο μήνες, με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να διεξαχθεί με την παρουσία θεατών στις εξέδρες.

Στις εννέα εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν πιλοτικά με κόσμο, συμπεριλαμβάνονται ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας και ένας ημιτελικός. Από αυτές θα εκτιμηθεί εάν κορυφαία αθλητικά γεγονότα μπορούν να διεξαχθούν σε κλειστό περιβάλλον χωρίς κοινωνική αποστασιοποίηση.

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στη Λέστερ και τη Σαουθάμπτον θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου παρουσία 4.000 θεατών, ενώ σε 21.000 φιλάθλους θα επιτραπεί η είσοδος στον τελικό της διοργάνωσης στις 15 Μαΐου.

Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα λάβουν χώρα στο «ναό του ποδοσφαίρου», το Γουέμπλεϊ.

naftemporiki.gr