Μαζί στην ζωή μαζί και στον θάνατο δύο Βολιώτες – Δίδυμα αδέλφια “έφυγαν” με λίγες ώρες διαφορά

Η αυλαία μιας πραγματικά συγκινητικής ιστορίας έπεσε χθες στον Βόλο, για δύο δίδυμα αδέλφια που έζησαν μαζί κι έφυγαν μαζί από τη ζωή.
Ο λόγος για τον Παναγιώτη και τον Χρήστο Στάθη που έζησαν μια ζωή μαζί και απεβίωσαν σε ηλικία 88 ετών, με λίγες ώρες διαφορά.
Ο Παναγιώτης κι ο Χρήστος Στάθης, πατέρας και θείος της πρώην αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας στον Δήμο Βόλου Παρασκευής Αναγνώστου – Στάθη, έφυγαν από τη ζωή με λίγες ώρες διαφορά, προχθές και χθες. Ο Χρήστος Στάθης νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ ο Παναγιώτης Στάθης, πατέρας της αντιδημάρχου, έφυγε λίγες ώρες μετά τον θάνατο του αδελφού του, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνος είχε αποβιώσει λίγο νωρίτερα.
Δύο άνθρωποι που αν και χωρίστηκαν για ένα χρονικό διάστημα, καθώς ο Χρήστος Στάθης έζησε για 25 περίπου χρόνια στη Γερμανία κι επέστρεψε αργότερα στον Βόλο με την οικογένειά του, ήταν πάντα ο ένας κοντά στον άλλον. Ο ένας «άκουγε» κι «ένιωθε» τον άλλον σε ό,τι κι αν συνέβαινε. Ασχολούνταν και οι δύο με οικοδομικές εργασίες και είχαν δύο πολύ αγαπημένες και δεμένες οικογένειες, όπως ήταν άλλωστε και οι ίδιοι.
Οι κηδείες τους έγιναν χθες το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγ. Λαζάρου στο κοιμητήριο «Κούκος».
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΣΑ

e-thessalia.gr