Μαύρα Χριστούγεννα για 60 οικογένειες!

Η Διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων διάλεξε το ΔΩΡΟ που θα κάνει στους συναδέλφους της καθαριότητας, φύλαξης, εστίασης για τις γιορτινές μέρες … ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ! αφού εισηγήθηκε την επιστροφή εργολάβων με διπλάσιο σχεδόν τίμημα …!!! Κατά πλειοψηφία λοιπόν 3-2 ψηφίστηκε στο ΔΣ του νοσοκομείου (ψήφισαν υπέρ της πρότασης του Γρηγορίου…τα διορισμένα μέλη Παναγιώτου,Γιαννακός και κατά οι εκπρόσωποι των εργαζομένων Μυλωνάς καιΚόσυβα) αποφασίστηκε η επιστροφή των εργολάβων.

Η εισήγηση εκτός του διπλάσιου προϋπολογισμού που προτείνει, δεν αναφέρει καμία αιτιολογία πειστική για ποιο λόγο πρέπει να γίνει επιστροφή των εργολάβων… ενώ παράλληλα παραδέχεται ότι αυτοί οι άνθρωποι πρόσφεραν τα μέγιστα ιδιαίτερα στην περίοδο της πανδημίας.. ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ!

Οι δήθεν “ήρωες” όπως λένε οι ίδιοι νιώθουν να “βιάζονται”…αλλά δεν θα τα παρατήσουν. Θα αγωνιστούν !! Όχι μόνοι τους…μαζί με το σύνολο όσων πιστεύουν στις αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας…όσους πιστεύουν στον δημόσιο χαρακτήρα του χώρου της υγείας…όσοι δεν θέλουν να δουν στους διαδρόμους του νοσοκομείου να διαδραματίζονται σκηνές του παρελθόντος!! Αυτή τη φορά δεν είναι το ίδιο!!! Τώρα υπάρχει το διάστημα 2016-2021!!!..χωρίς τους εργολάβους. Παραθέτουμε τα ποσά…του τώρα και του μετά!!! Καθαριότητα με συμβάσεις 48 καθαρίστριες 435.088 ευρώ. Με εργολάβο 615.000 ευρώ με 32 περίπου καθαρίστριες. Φύλαξη 67.044 ευρώ με ατομικές συμβάσεις, 7 άτομα. Με εργολάβο 163.000 ευρώ. Εστίαση 72.000 ευρώ με ατομικές συμβάσεις, 5 άτομα. Με εργολάβο 116.000 ευρώ. ΤΩΡΑ είναι η ώρα να σταματήσουμε το ξήλωμα!

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ