Μαθητική διαμαρτυρία σήμερα το πρωί έξω από την Π.Ε. Τρικάλων

Διαμαρτυρία για τις ελλείψεις σε βασικές υποδομές και τις κακές συνθήκες των κτιριακών εγκαταστάσεων πολλών σχολείων των Τρικάλων, όπως η θέρμανση, τα κυλικεία κλπ., επιχείρησαν σήμερα το πρωί μαθητές Λυκείων της πόλης (1Ο ΕΠΑΛ, Μουσικό σχολείο και ΓΕΛ), έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN, οι 50-60 περίπου μαθητές μάλιστα που συγκεντρώθηκαν, ύψωσαν πανό διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο όπου αναγραφόταν το σύνθημα «Έξω ο φασισμός από τα σχολεία», όπου πραγματικά δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τα θέση είχε αυτό στην σημερινή διαμαρτυρία.

Αντιπροσωπεία των μαθητών δέχθηκε στο γραφείο του Χρήστου Μιχαλάκη, ο οποίος απουσίαζε για υπηρεσιακούς λόγους, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Υδάτινων πόρων Ντίνος Μπάρδας, ο οποίος δεσμεύτηκε ενώπιον τους, να εξετάσει όλα τα αιτήματα των μαθητών και όπου διαπιστωθεί ότι υπάρχουν κενά και ελλείψεις ή απαιτούνται επισκευές, η Περιφερειακή Ενότητα να παρέμβει.

Λίγο μετά οι μαθητές που απουσίασαν σήμερα από τα μαθήματα τους, διαλύθηκαν ήσυχα, αφού προηγουμένως φώναξαν κάποια συνθήματα για αυξήσεις κονδυλίων για την παιδεία και την απουσία του φασισμού από τα σχολεία.