Μαθητές Σχολείων επισκέφθηκαν το Αθλητικό Μουσείο

Την Τρίτη 23-1-2018 επισκέφθηκαν το Δημοτικό Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο Τρικάλων όπου ξεναγήθηκαν και γνώρισαν την πλούσια αθλητική ιστορία των Τρικάλων και τους πρωταγωνιστές της οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φαρκαδόνας συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή τους Τσιάκαλο Γεώργιο και τους δασκάλους τους Μπίλιου Έφη, Σαλταπίδα Κατερίνα, Κύρκου Μαρούσα, Κουτσιανά Δημήτρη, Κιάφα Αθανάσιο, Μπαράκου Ξανθή.

Την Τετάρτη 24-1-2018 επισκέφθηκαν το Μουσείο δύο τμήματα της Γ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων συνοδευόμενοι από τους δασκάλους Καραγεώργου Παρασκευή, Γουγουλάκη Γεωργία, Καραβέντζα Καλλιόπη και Φασούλα Θεοδώρα.

Επίσης την ίδια ημέρα 16 μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων συνοδευόμενοι από τους καθηγητές Πουλιανίτη Μαρία, και Μπομπόκας Γεώργιος ξεναγήθηκαν στο Μουσείο.

Τo Δημοτικό Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας-Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων, είναι ανοικτό στο κοινό και ιδιαίτερα στην μαθητιώσα νεολαία.  Στεγάζεται στο Καστρακίδειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης & Σταγών, Καποδιστρίου 13.

Ώρες επισκέψεων: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή από 09:00 έως 13:00

Πληροφορίες στο τηλ: 2431353524 και 2431353518