Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης σε μαθητές στην κεντρική πλατεία Τρικάλων

Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης σε Τρικαλινούς μαθητές, αλλά και δημότες, παρέδωσε σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ) του Πάνου Μυλωνά.

Οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ και του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων, είχαν την δυνατότητα να μάθουν από τους εκπαιδευτές χρήσιμες πληροφορίες γύρω από την οδική ασφάλεια και τους κανονισμούς που πρέπει να τηρούνται στις μετακινήσεις, είτε μα τα πόδια είτε με κάποιο μεταφορικό μέσο. Είχαν επίσης την δυνατότητα να ασκηθούν, να ακολουθήσουν, να δοκιμάσουν και να δούνε στην πράξη διαδρομές, πάνω στο δίπτυχο συνδυάζω-μετακινούμαι.

Στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που διοργανώνει ο Δήμος Τρικκαίων και οι οποίες ολοκληρώνονται αύριο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου με την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Σοφία Αλεστά και Άκης Αναστασίου, το στέλεχος του Δήμου Βάνα Αντωνιάδου, η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Ελένη Γιοντζή κ.α