MASTERFLOOR: Η σύγχρονη «πράσινη» λύση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ εμπλουτίζει την οικογένεια λύσεωνMASTERγια αειφόρες κατασκευές

Πιστός στη στρατηγική του να οδηγεί τις εξελίξεις για κατασκευές με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και να καλύπτει ανάγκες όλου του φάσματος των κατασκευών, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣπροσφέρει το νέο, καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον προϊόνMASTERFLOOR.Πρόκειται για φυσική, ελαφροβαρή σύνθεσηπου αξιοποιεί τις μοναδικές φυσικές ιδιότητες της ελαφρόπετρας και σε κατάλληλα μείγματα αποδίδει ιδανικό ελαφροσκυρόδεμα πληρώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ εμπλουτίζει την οικογένεια λύσεων MASTER σχεδιάζοντας ένα ακόμη καινοτόμο προϊόν με ποιοτικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν μοναδικόσε ποιότητα, ευκολία, οικονομία και περιβαλλοντική απόδοση. Το «Φυσικά Δυνατό»MASTERFLOORέχει ως βάση την ελαφρόπετρα ΛΑΒΑ, έναν απόλυτα φυσικό πόρο,που καθιστά το προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον μειώνοντας δραστικά τις εκπομπές CO2σε όλο τον κύκλο ζωής των κατασκευών που συμμετέχει. Η ελαφρόπετρα αποτελείφυσικό ορυκτό που δεν χρειάζεται πρόσδοση θερμότητας για τη διόγκωσή του σε αντίθεση με αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς. Επιπρόσθετα, ως φυσική πρώτη ύλη, συνδυάζει χωρίς καμία χημική επεξεργασία ομοιογενή ποιότητα, χαμηλό ειδικό βάρος, μεγάλη μηχανική αντοχή, καθώς και υψηλές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες.

«Master» σε κάθε τεχνική σύγκριση χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του, το MASTERFLOORαπαιτεί λιγότερη ποσότητα τσιμέντου στις πληρώσειςσυμβάλλοντας σε σημαντική μείωση των φορτίων στο κτίριο και μικρότερη κατανάλωση ενέργειας σε θέρμανση/ψύξη κατά τη λειτουργία των κατασκευών. Επιπλέον, είναι ενισχυμένο έναντι ρηγματώσεων, καθώς και αδρανές σε επαφή με τον οπλισμό διασφαλίζοντας τη μη διάβρωση του σίδερου. Ταυτόχρονα, το νέο προϊόν MASTERFLOORεγγυάται άρτιο τεχνικά και αισθητικά αποτέλεσμα στην τελική επιφάνεια με μία μόλις στρώση γεμίσματος. Όλα αυτά με σημαντικά λιγότερη σκόνη κατά τις εργασίες, βελτιώνοντας έτσι τις συνθήκες υγείας & ασφάλειας στο εργοτάξιο.

Μια πρόταση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ που έρχεται να προστεθεί στις αειφόρες λύσεις που παρέχει και καλύπτει ανάγκες ενδεικτικά για:

  • Επιπέδωση δαπέδων όπου πρόκειται να επιστρωθούν πλακάκια, πλάκες γρανίτη κλπ. – χωρίς να απαιτείται η πρόσθετη επιφανειακή στρώση για την επίστρωση πλακιδίων
  • Υπόβαση για επίστρωση ταρατσών (κλίσεις απορροής, μόνωση)

Ο κ. Δημήτρης Δήμου, Γενικός ΔιευθυντήςΕμπορίας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά: «Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ παραμένουμε πρωτοπόροι στην μετάβαση σε πιοβιώσιμες κατασκευές. Συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τις «πράσινες» προϊοντικέςμας επιλογές για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, διευκολύνοντας παράλληλα την καθημερινότητά του καθώς και διασφαλίζοντας την υγεία & ασφάλειά του. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που το νέο προϊόν MASTERFLOORμε βάση την ελαφρόπετρα αντικατοπτρίζει τις αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης, της υπευθυνότητας και της καινοτομίας που πρεσβεύει ο Όμιλός μας».

Το MASTERFLOOR είναι διαθέσιμο σε μεγασάκους των 500 και 1.000 λίτρων για επαγγελματίες και ιδιώτες μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ σε όλη την Ελλάδα.