Μας τρελαίνει ο Χρήστος Μιχαλάκης με τα πολιτικά του… «ανοίγματα»

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου και ενώ το πολιτικό θερμόμετρο βρίσκεται στα ύψη και σε τοπικό επίπεδο, δεν βλέπουμε τις οξείες αντιπαραθέσεις και το φανατικό κλίμα προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Αντίθετα σε αρκετές περιπτώσεις διακρίνουμε στοιχεία πολιτικού πολιτισμού και ευγενούς άμιλλας, συναινέσεων και ήρεμων διαλογικών συζητήσεων, μεταξύ των πολιτικών στελεχών.

Μέσα σ΄αυτό το κλίμα και η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη (που παραλίγο να ήταν στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας), με την υποψήφια Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη και τον Αναπληρωτή Γραμματέα της ΝΕ Τρικάλων του ιδίου κόμματος Χρήστο Μπάτζιο όπως τους «συνέλαβε» ο φακός το κέντρο της πόλης, να τα λένε λίγες μόλις ημέρες προτού το άνοιγμα της κάλπης.

Βέβαια λογικό είναι ο καθένας να θέλει για το κόμμα του τα καλύτερα, αλλά αυτοί είναι ικανοί να ανταλλάσσουν μέχρι και επισκέψεις μεταξύ τους(να πάει ο Μιχαλάκης στο εκλογικό του ΣΥΡΙΖΑ και η Δριτσέλη με τον Μπάτζιο στο εκλογικό της ΝΔ) και να αλληλοκερνούνται με φοντάν και γλυκό συκαλάκι για τα συχαρίκια!

Κάτι τέτοια πολιτικά «ανοίγματα» όχι μόνο αδιάφορους δεν μας αφήνουν, αλλά μας τρελαίνουν κιόλας! Γι΄αυτά ζούμε άλλωστε, την αλήθεια την ξέρουμε, ένα παραμύθι ζητάμε…