Μαρία Γαβαλά: Θέλω να εκλεγώ Ευρωβουλευτής… δεν πάω στο ΤΕΙ να γίνω ήρωας;;;;;

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.
Εκτός απο τους 50χρονους και ίσως και παραπάνω Οικοδόμους και άλλους φίλους απο το Εργατικό Κέντρο προσκείμενους στο ΚΚΕ, για την χθεσινή παρωδία που διοργάνωσε η ΚΝΕ-ΠΚΣ επιστρατεύτηκε και Υποψήφια Ευρωβουλευτής!!!!
Η “κυρία”…. 42 ετών ως αλλόφρων ταύρος εν υαλοπωλείο ετοιμάζεται για την Ευρωβουλή. Με περισσο ήθος η Λαρισαία Μαρία Γαβαλά πέταξε τον καφέ της σε 22χρόνο φοιτητή γιατί όπως όλοι άλλωστε γνωρίζουμε είναι γνωστό το ΚΚΕ για την αντιφασιστική του δράση. Αμέσως μετά η “κυρία” που ετοιμάζεται να πιάσει το έδρανο στις Βρυξέλλες έπιασε σπουδάστρια απο το μαλλί και στη συνέχεια την χαστούκισε… ενώ τα λόγια της απέναντι στους 20χρονους φοιτητές και φοιτήτριες έβγαιναν σίγουρα απο βόθρο.
Λυπούμαστε πολύ πραγματικά γιατί θεωρούμε απο την εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια απο κάποια στελέχη της ΠΚΣ που πέρασαν απο την πόλη της Λάρισας, ότι το ΚΚΕ είναι μια παράταξη που έχει στα σπλάχνα της σοβαρούς ανθρώπους και πάνω από όλα αγωνιστές. Πραγματικά είστε σίγουροι φίλοι του ΚΚΕ, ΠΚΣ, ΚΝΕ οτι η “κυρία”….. σας εκπρόσωπει επάξια;;;; Είστε σίγουροι οτι η 42χρονη Υποψήφια Ευρωβουλευτής έχει κάποιο ρόλο και κάποια ουσία ύπαρξης στις Φοιτητικές Εκλογές;;; Όλα αυτά….. Ας τεθούν ως τροφή για σκέψη.
Με εκτίμηση,
ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (πρ.ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ)
ΔΎΝΑΜΗ ΕΥΘΎΝΗΣ