Μαράβας: συνεχίζουμε ακάθεκτοι για την δεύτερη θητεία μας στο δήμο Πύλης

Επίδειξη ισχύος έκανε πριν από λίγο σε ραδιοφωνική του συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Ράδιο Ζυγός FM 100, o Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Ο Δήμαρχος δηλώνοντας καταρχήν πως δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος από το έργο που επιτελέστηκε την τρέχουσα περίοδο στον δήμο, με το αιτιολογικό πως έτσι θα πρέπει να σκέφτεται ένας νοήμων πολιτικός παράγοντας, γιατί αν όλα είναι καλά και όλα έχουν γίνει, τότε προς τι η προσπάθεια για μια νέα διεκδίκηση ανανέωσης της θητείας.

Τόνισε επίσης πως η Δημοτική του ομάδα είναι συμπαγής με όλα τα στελέχη να παραμένουν ενωμένα και ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας, παρόλο βέβαια που οι πολιτικοί του αντίπαλοι θα επιθυμούσαν διακαώς κάτι τέτοιο.

«Δεν μας πτοούν οι κινήσεις των πολιτικών μας αντιπάλων. Τους σεβόμαστε, αλλά μέχρι εκεί. Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι το έργο μας, υπερασπιζόμαστε τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε οικοδομήσει με όλους τους δημότες και αυτά είναι τα καλύτερα μηνύματα για την διεκδίκηση μιας δεύτερης θητείας στον δήμο. Mπορεί με το νέο εκλογικό νόμο να χρειάζονται 43 σύμβουλοι. Επειδή η δύναμη η του συνδυασμού φαίνεται στα τοπικά συμβούλια των χωριών και αυτή είναι η δική μας ποιοτική διαφορά από όλους τους άλλους, εμείς θα έχουμε σε όλα τα χωριά συνδυασμούς με τον με την επωνυμία του συνδυασμού μας «Πρώτα ο Ανθρωπος»» ήταν το νόημα των λεγομένων του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα.