Μάντσεστερ Σίτι: «Σύννεφα» στη σχέση Γκουαρδιόλα-Αγκουέρο;

Ο Σέρχιο Αγκουέρο αναμένεται να πει «αντίο» το καλοκαίρι, όμως πώς είναι οι σχέσεις του με τον προπονητή της ΣίτιΠεπ Γκουαρδιόλα;

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα του Μάντσεστερ. Επίσημα, οι «Πολίτες» ενημέρωσαν πως δε θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα ολοκληρώσει τη θητεία του στους «μπλε».

Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση των δύο. Παίζει αρκετά ένα σενάριο, το οποίο αναφέρει πως ο Αγκουέρο ενημερώθηκε από τον Ισπανό τεχνικό πως θα είναι αναπληρωματικός του χρόνου. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Γκουαρδιόλα όμως δεν επιβεβαιώνει τα σενάρια αυτά. Καθώς γνωρίζει πως ο Αγκουέρο είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα. Και φυσικά του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον και την καριέρα του.

Η αλήθεια είναι πως ο τεχνικός της Σίτι «στάζει μέλι» για τον παίκτη του. Θεωρώντας τον, εκτός από έναν ικανότατο παίκτη και ένα υπέροχο άτομο! Άλλωστε, ένας παίκτης που γιγάντωσε τους «Πολίτες» είναι ο Αργεντινός και ο Γκουαρδιόλα το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Γι’ αυτό και τον σέβεται απεριόριστα.

sports365.gr