Μάνη Γιαννοτάκη για την υποψηφιότητα της στη ΔΕΕΠ Τρικάλων: Είναι καιρός να βγουν στο προσκήνιο νέα πρόσωπα

Αποκλειστική συνέντευξη στον Δημήτρη Παδιό και στην εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση στην ενημέρωση» στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου η Γραμματέας και υπεύθυνη γυναικών της ΔΕΕΠ Τρικάλων ΝΔ Μάνη Γιαννοτάκη.

Αναφορικά με την φημολογούμενη υποψηφιότητα της για τη θέση του Προέδρου στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 23 Νοεμβρίου, η Μάνη Γιαννοτάκη ανέφερε:

«Πράγματι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να θέσω υποψηφιότητα για Πρόεδρος. Βέβαια θα ανακοινώσω τις προθέσεις μέχρι το τέλος του μηνός, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των υποψηφιοτήτων. Είμαι σε αυτή την παράταξη από 15 χρονών παιδί και έφτασα 53 και συνεχίζω να προσφέρω με την ίδια όρεξη και ακόμα παραπάνω. Νομίζω ότι δικαιούμαι κι εγώ να προσφέρω από μια πιο υψηλή θέση. Είναι πιστεύω καιρός να βγουν στο πολιτικό προσκήνιο νέα πρόσωπα, τα έχει ανάγκη και το κόμμα και η πολιτική και η κοινωνία γενικότερα. Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους και ασφαλώς αυτό δεν αποτελεί μομφή για το νυν Πρόεδρο Γιάννη Κουτσονάσιο. Εγώ έχω πάρει όλα τα έγγραφα για την υποβολή της υποψηφιότητας μου και συζητάω με ανθρώπους που με ενθαρρύνουν να κατέβω. Με στηρίζουν πολλοί κομματικοί φίλοι από τη βάση του κόμματος, που θέλουν επιτέλους κάτι να αλλάξει. Στόχος μας είναι να έρθουν πολλοί Νεοδημοκράτες να ψηφίσουν, για να υπάρξει συμμετοχή και να βγει το κόμμα ενισχυμένο. Κάντε υπομονή λίγες ημέρες και θα ανακοινώσω σύντομα τι προτίθεμαι να κάνω. Θέλω να συμβάλλω κι εγώ με τις δικές μου δυνάμεις, να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία ακόμα πιο ισχυρή και είμαι σίγουρη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι Πρωθυπουργός για πολλά χρόνια ακόμα. Είναι ευτύχημα για τον τόπο, που υπάρχει ένας τέτοιος κυβερνήτης σήμερα σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη».