Μαν. Κεφαλογιάνης: Η συμφωνία των Πρεσπών είναι η μεγαλύτερη ήττα που έχουμε δεχθεί σε περίοδο ειρήνης

Το κατώφλι των γραφείων της ΝΟΔΕ Τρικάλων, πέρασε σήμερα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Μανώλης Κεφαλογιάννης, αφού έγινε πριν δεκτός με θερμά χειροκροτήματα από τα μέλη της ΝΟΔΕ, στελέχη και φίλους της ΝΔ που είχαν σπεύσει να τον συναντήσουν από κοντά και να ακούσουν αυτά που έχει να πει.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάνης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι εκλογές να γίνουν νωρίτερα απ’ ότι όλοι περιμένουν, θέλοντας έτσι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να αιφνιδιάσει, πετυχαίνοντας μια αξιοπρεπή και διαχειρίσιμη ήττα.

«Με τη νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές, προσδοκούμε να διεκδικήσουμε πολλαπλές θέσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο για όλα τα μεγάλα εθνικά μας θέματα. Η μεγαλύτερη ήττα που έχουμε δεχθεί ως χώρα σε περίοδο ειρήνης, ήταν η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. Εμείς θέλουμε και ζητάμε μια πλατιά και καθαρή πλειοψηφία, μια μεγάλη νίκη της παράταξης μας στο ευρωκοινοβούλιο, που θα έχει ως προτεραιότητα την ισχυροποίηση της πατρίδας μας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια», τόνισε ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο έργο που επιτέλεσε η ΝΔ και ο ίδιος προσωπικά στο ευρωκοινοβούλιο, υιοθετώντας αυτές τις προτάσεις και ο Μάνφρεντ Βέμπερ φίλος της Ελλάδας, ως ο επόμενος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως στο ευρωκοινοβούλιο έχει δοθεί σε μεγάλη αίθουσα του το όνομα του αείμνηστου πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ Κων/νου Μητσοτάκη.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση πάντως προκάλεσαν σε όλους τους παρευρισκόμενους που κατέκλυσαν τα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων, οι άρτιες και εμπεριστατωμένες γνώσεις του Μανώλη Κεφαλογιάννη πάνω σε ευρωπαϊκά θέματα.