Μάλλον τόσο καιρό βράζουμε τα ζυμαρικά λάθος

Τελικά θέλει κρύο ή ζεστό νερό;

Χρειάστηκε ένα tweet που έγινε viral και θα μας κάνει να αμφισβητήσουμε όσα ξέρουμε σε αυτή τη ζωή. Εν προκειμένω τον τρόπο που βράζουμε τα ζυμαρικά.

Εσείς τα προσθέτετε στην κατσαρόλα σε κρύο ή σε βραστό νερό.

Μέσα στην εβδομάδα ένας άντρας έγραψε στο twitter ότι η κοπέλα του έφτιαχνε ζυμαρικά και τα έβαλε στην κατσαρόλα με κρύο νερό και μετά άναψε το μάτι της κουζίνας. Όταν της είπε ότι πρέπει να μπουν όταν το νερό βράζει, εκείνη του απάντησε: «κυριολεκτικά, όλοι οι άντρες είστε το ίδιο».

☆drive45☆@drive45music

my girlfriend just added uncooked pasta to cold water and then turned on the stove and when i said that she should boil the water before adding pasta she said “literally all men are the same”

28.2K people are talking about this

Όπως καταλαβαίνετε, το twitter συνταράχτηκε. Μαγειρεύουμε λάθος τα μακαρόνια τόσα χρόνια;

Ένας χρήστης αποφάσισε να βάλει στην συζήτηση (που ήδη είχε γίνει viral) και τον γνωστό Αμερικανό παρουσιαστής και σεφ, Άλτον Μπράουν. 

Ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η κοπέλα του έχει δίκιο. Το κρύο νερό είναι ο τρόπος για να βράσουμε τα μακαρόνια.

༼ つ ◕_◕ ༽つ ghost malone 🎃@probably_audrey

@altonbrown are you still active on Twitter? Explain this to this man.

Alton Brown

@altonbrown

What do you mean «are you active?» I’M RIGHT HERE! And yes, this man’s girlfriend is right on both counts.

144 people are talking about this

Στη συνέχεια εξήγησε περισσότερο, ότι είναι μια μέθοδος που προτιμά ειδικά για ζυμαρικά μικρού μεγέθους, όπως πένες ή φαρφάλε για παράδειγμα.

Lady Fiona of Rohan@caitlingoodday

Alton we need an explanation

Alton Brown

@altonbrown

https://altonbrown.com/cold-water-method-pasta-recipe/ 

Alton Brown’s Cold Water Pasta Method

Get Alton Brown’s method for cooking short-cut pasta in cold water. It’s quicker, uses less water and produces the exact same result.

altonbrown.com

24 people are talking about this

Η κοπέλα σου έχει δίκιο έγραψε και ο σεφ Κένζι Λοπεζ. Στη συνέχεια του tread, eεπειδή οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή, εξήγησε ότι με αυτή τη μέθοδο μπορούμε να βάλουμε λιγότερο νερό και να τα σιγοβράσουμε στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να μας δώσει περισσότερο συμπυκνωμένο άμυλο, πράγμα που κάνει τη σάλτσα καλύτερη. «Είναι μια καλύτερη μέθοδος σε όλο τον κόσμο».

Geniphyr@GeniphyrV

@kenjilopezalt, please help!

J. Kenji “The Chosen Fun” López-Alt

@kenjilopezalt

Usually when you get called out for mansplaining you don’t double down and mock your significant other in public. She’s also right about everything. 🤷‍♂️

152 people are talking about this

Υπήρχαν βέβαια και σεφ που δεν συμφωνούν με την μέθοδο, τονίζοντας ότι ειδικά σε κουζίνες εστιατορίων είναι μια χρονοβόρα διαδικασία.

(Με πληροφορίες από HuffPost)