Μακρόν: Έχει πυρετό, βήχα και κόπωση – Τα νεότερα για την υγεία του

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, παρουσιάζει μια «σταθερή κατάσταση υγείας» σε σύγκριση με χθες Παρασκευή, ενώ τα αποτελέσματα των κλινικών και παρακλινικών εξετάσεών του «είναι καθησυχαστικά», έγινε γνωστό από το Ελιζέ, σε δελτίο τύπου.
Ο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος βρίσκεται σε απομόνωση στην επίσημη κατοικία Λα Λαντέρν, στις Βερσαλλίες, «συνεχίζει να παρουσιάζει τα ίδια συμπτώματα της νόσου Covid-19 (δηλαδή κόπωση, βήχα και μυϊκούς πόνους) που δεν τον εμποδίζουν σε καμία περίπτωση να εκπληρώνει τα καθήκοντά του», αναφέρεται στο σύντομο δελτίο τύπου, που υπογράφει ο γιατρός Ζαν-Κριστόφ Περοσόν, ο αρχίατρος της προεδρίας της Δημοκρατίας.

Ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε χθες Παρασκευή ότι είναι καλά, και ότι θα ενημερώνει με διαφάνεια για την κατάσταση της υγείας του. «Δεν υπάρχει λόγος τα πράγματα να εξελιχθούν με άσχημο τρόπο», είπε σε μια απευθείας ομιλία μέσω του Twitter, και πρόσθεσε πως θα συνεχίσει να ασχολείται με τις κυβερνητικές υποθέσεις, αν και με πιο αργό ρυθμό.
Πηγή: Έθνος