Μαφίες που αλληλοεκβιάζονται Τσίπρας και Καμμένος για την Κωνσταντοπούλου

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «απολύτως ελεγχόμενο άτομο από τον ξένο παράγοντα», προσθέτοντας ότι «κάνει αυτά που ήθελε ο Σημίτης».

«Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε πάρα πολύ κόσμο. Εξαπάτησε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, εξαπάτησε κι εμάς», τόνισε, ενώ του καταλόγισε πως αν μπορούσε, δεν θα έκανε εκλογές και έκανε λόγο για παραβίαση της λαϊκής εντολής «για να τους τσιμπάει το μάγουλο η Μέρκελ».

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος αλληλοεκβιάζονται όπως κάνουν οι μαφίες. Ο κ. Καμμένος έκανε βαρύτατες καταγγελίες στο υπουργικό συμβούλιο πριν από λίγους μήνες για εξαγορά, όμως εντέυθεν της κατηγορίες αυτές τις έχει κάνει γαργάρα», σημείωσε η κ. Κωνσταντοπούλου, που ερωτηθείσα για το αν η κυβέρνηση έχει ακόμα «καύσιμα», απάντησε χαρακτηριστικά: «καύσιμα για το ελικόπτερο που θα φύγουν; Εύχομαι να έχουν καύσιμα για το ελικόπτερο που θα φύγουν».

usay.gr