Μαχητές Τρικάλων: Με χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από την Ολλανδία ο αθλητής Γιώργος Παπανικολάου

Χάλκινο Μετάλλιο απέσπασε ο αθλητής του συλλόγου «Μαχητές Τρικάλων» Γιώργος Παπανικολάου, στην παρθενική του εμφάνιση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μ.Μ.Α (Mixed Martial Arts – Μικτές Πολεμικές Τέχνες) της GAMMA που έγινε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας στις 23 – 27 / 3 / 2022.

Ο αθλητής του Πάνου Κερασοβίτη από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΎΛΛΟΓΟ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ έκανε την υπέρβαση παίζοντας σε ένα Πρωτάθλημα με πάρα πολύ υψηλό επίπεδο. Έπαιξε στα ημιτελικά για την νίκη με τον Αμερικανό, δεν τα κατάφερε αλλά επέστρεψε φέρνοντας στην χώρα μας το Χάλκινο Μετάλλιο και δίνοντας υποσχέσεις για ένα λαμπρο μέλλον μιας και είναι μόλις 18 ετών.

 Ο Προπονητής του Πάνος Κερασοβίτης μας δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ υπερήφανος αλλά και χαρούμενος για το Χάλκινο Μετάλλιο που καταφέραμε να φέρουμε πίσω στην Ελλάδα και στην Πόλη μας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ολλανδία. Παλέψαμε για την νίκη με ψυχή, δυστυχώς όμως δεν μας βγήκε το παιχνίδι όπως θέλαμε μιας και ο Αμερικανός ήταν πάρα πολύ καλός και έμπειρος αθλητής όπου διάβασε το παιχνίδι και το πήγε εκεί που ήθελε όπου κατάφερε να πάρει και τον αγώνα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε χωρίς πολλά λόγια και πιστεύω ότι το μέλλον είναι λαμπρο για τον αθλητή μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για άλλη μια φορά τους χορηγούς μας για την στήριξη τους στον αθλητή μας αλλά και στον Σύλλογο μας τον : κ. Γεώργιος Σίμος ( Ampalaz ) καθώς και τον κ. Κων/νο Κουβελετσο ( Εμπόριο Σιδήρου & και Πάνελ ) που είναι πάντα δίπλα μας. Αυτή την στιγμή θέλω να ξεκουραστώ και να χαλαρώσουμε εγώ και ο Αθλητής μου και θα πούμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας στήριξαν με τα τηλ και τα μνμ τους όλες αυτές της μέρες, να είναι πάντα καλά με υγεία»!