Λοβέρδος για συνέντευξη Παπανδρέου: Τα 4/5 ήταν για το «πίσω»

Μιλώντας για το ζήτημα των συνεργασιών του κόμματος, τόνισε ότι έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως απορρίπτει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που άλλοι συνυποψήφιοί του μεταχειρίζονται τους ίδιους όρους με τον Αλέξη Τσίπρα περί προοδευτικής διακυβέρνησης

Δεν γίνεται αλλαγή χωρίς ελπίδα και ελπίδα σημαίνει ότι κάνεις κάτι καινούριο τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, σχολιάζοντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τη χθεσινή συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου.

«Τη διάβασα λέξη-λέξη και είδα ότι τα τέσσερα πέμπτα της, ήταν για το ‘’πίσω’’», τόνισε ο κ. Λοβέρδος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τώρα πάμε για την επόμενη ημέρα, δεν μπορεί να συζητάμε αν υπήρχαν ή δεν υπήρχαν χρήματα, ούτε να γράφουμε ιστορία.

Μιλώντας για το ζήτημα των συνεργασιών του κόμματος, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως απορρίπτει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που άλλοι συνυποψήφιοί του μεταχειρίζονται τους ίδιους όρους με τον Αλέξη Τσίπρα περί προοδευτικής διακυβέρνησης.

Απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν πως εάν εκλεγεί θα συμπράξει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απάντησε πως ούτε από τη ΝΔ έχει απευθυνθεί τέτοια πρόταση, ούτε κάποιος εκ των έξι υποψηφίων επιθυμεί συγκυβέρνηση με τη ΝΔ συνεπώς «αυτό το θέμα είναι νεκρό».

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι αυτό που οφείλει να κάνει η παράταξη είναι να προετοιμάσει το δικό της κυβερνητικό πρόγραμμα και πως η δική του φιλοδοξία είναι ο υπερδιπλασιασμός των δυνάμεων.