Λοβέρδος από τα Τρίκαλα: Δεσμεύομαι να υπερδιπλασιάσω τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ-Αν δεν τα καταφέρω θα παραιτηθώ

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας σε συγκέντρωση πολιτικών του φίλων, ο υποψήφιος για την Προεδρία του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, τον υποψήφιο Πρόεδρο παρουσίασε στο κοινό ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μιλώντας με θερμά λόγια για την προσφορά στην παράταξη και την πολιτική προσωπικότητα του Ανδρέα Λοβέρδου.

Λαμβάνοντας το λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος, δεσμεύθηκε για την δημιουργία και πάλι  μιας μεγάλης παράταξης, που θα εξελιχθεί σε προοδευτικό πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα, με αλλαγή πολιτικής σε σημαντικούς τομείς, ενώ τόνισε πως αν ο ίδιος εκλεγεί Πρόεδρος θα επαναφέρει το όνομα ΠΑΣΟΚ στη παράταξη. Η ταυτότητα του κόμματος θα γράφει και πάλι ΠΑΣΟΚ με μένα Πρόεδρο, ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος, καταχειροκροτούμενος από το κοινό. Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν θα γίνουμε το δεκανίκι κανενός. Δεν χαρίζουμε την πατρίδα στη ΝΔ, δεν χαρίζουμε το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Στόχος μου είναι η αναδιάρθρωση του κόμματος σε πολλά επίπεδα, με συλλογική οργάνωση και δημοκρατικές διαδικασίες, με γραφεία και τοπικές οργανώσεις  σε κάθε πόλη και με τον ορισμό τριών (3) Αντιπροέδρων.Δεν γίνεται ο Πρόεδρος να μην είναι Βουλευτής, δεν μπορεί να υπάρχει δυαρχία. Δεσμεύομαι να υπερδιπλασιάσω τα ποσοστά της παράταξης εφόσον εκλεγώ, αν όμως δεν τα καταφέρω δεσμεύομαι και πάλι να παραιτηθώ μετά τις εκλογές του 2023», υπογράμμισε ο υποψήφιος Πρόεδρος.

Εκτενή αναφορά έκανε και σε μια σειρά ζητημάτων στα οποία θα δώσει προτεραιότητα αν εκλεγεί, όπως είναι η καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, η ασφάλεια του πολίτη, η ανασύσταση της νεολαίας του κόμματος και οι σχέσεις του κόμματος με τους νέους κλπ.

«Ήμουν πάντα στην παράταξη. Και στα εύκολα και στα δύσκολα, και στις χαρές και στις λύπες και στις νίκες και στις ήττες. Ποτέ δεν αυτομόλησα, ποτέ δεν λιποψύχησα, το ίδιο θα κάνω και τώρα. Θα υπερασπιστώ την ενότητα του χώρου και θα ανταποδώσω στο πολλαπλάσιο την εμπιστοσύνη σας».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του trikalaIN.gr ένα μικρό απόσπασμα από την σημερινή ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου στα Τρίκαλα.