Λώρεν Κασσοπούλου: Από την αυταπάτη του Τσίπρα στην έκφραση λύπης του Παπαδόπουλου

Πολύ αργά για δάκρυα κ. βουλευτά…..

Της Λώρεν Κασσοπούλου μέλος Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδόπουλος εισέπραξε το δημόσιο  «μπράβο» γιατί δήλωσε ότι λυπάται για την ταλαιπωρία των 10 πολιτικών προσώπων που ο ίδιος και η κυβέρνηση του κρέμασαν στα μανταλάκια επί δύο χρόνια χωρίς στοιχεία με σκοπό να καταστρέψουν  τους ίδιους και τα κόμματα τους  και  να  ωφεληθούν  οι τότε κυβερνώντες, κρατώντας σε ομηρία πολιτικούς και κόμματα, ενόψει εκλογικών αναμετρήσεων δηλητηριάζοντας το πολιτικό  κλίμα αυτό που τρέφει τον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια.

Αλήθεια κ. Σάκη μας τόσο εύκολα νομίζετε ότι ξεπλένονται τα πολιτικά σας «εγκλήματα» με μια έκφραση λύπης;

Συνεχίζετε να υποτιμάτε  την νοημοσύνη μας. Η συγνώμη σας θα είχε μια  αξία αν αφορούσε πραγματική μεταμέλεια και δεν είναι απλά επικοινωνιακή κουτοπονηριά για να  διαχωρίσετε την θέση σας ενόψει της καταιγίδας που έρχεται

Θα είχε αξία αν αντιδρούσατε εσείς και το κόμμα σας στο δόγμα  Πολλάκη  μιλώντας στην  Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ «αν δε βάλλουμε κάποιους στην φυλακή από τους πολιτικούς μας αντιπάλους δεν κερδίζουμε εκλογές»  Αντίθετα το ακολουθήσατε.

Θα είχε αξία αν αντιδρούσατε στις κατασκευασμένες κατηγορίες εναντίον πολιτικών σας αντιπάλων όταν συμμετείχατε και ψηφίζατε εναντίον τους χωρίς στοιχεία μέσα στην Βουλή και το υποστηρίζατε με πάθος τότε στα ΜΜΕ.

Θα είχε αξία αν αντιδρούσατε στην μετατροπή ενός οικονομικού σκανδάλου που απ’ όσο φαίνεται είναι η Novartis και ως γιατρός το γνωρίζετε πολύ καλά, σε πολιτικό σκάνδαλο  παραλείποντας ως οφείλατε, να ασχοληθείτε με το οικονομικό σκάνδαλο. Προφανώς γνωρίζετε ότι η φαρμακευτική δαπάνη το 2004 ήταν περίπου 2,5 δις ευρώ και έφτασε το 2009 στα 5,7 δις περίπου. Επι  ΠΑΣΟΚ και υπουργίας  Ανδρέα Λοβέρδου μειώθηκε και πάλι στα 2,5 δις. Πως διερευνήσατε αυτή την τεράστια αύξηση των κυβερνήσεων Καραμανλή; Η λογική σειρά είναι να ερευνηθεί το οικονομικό σκάνδαλο πρώτα και αν προκύψουν πολιτικές ευθύνες τότε στα τάρταρα αυτοί οι πολιτικοί . Εσάς όμως άλλο σας ένοιαζε. Η στοχοποίηση  και συκοφάντηση των πολιτικών σας αντιπάλων.

Θα είχε αξία  αν εν τη τελέσει του εγκλήματος   επιδεικνύατε κάποια  ευαισθησία και αντιδρούσατε στην καταρράκωση των θεσμών και της ίδιας της Δημοκρατίας από την κυβέρνηση που υπηρετούσατε

Τώρα είναι αργά για δάκρυα κ. βουλευτά….. Όσο κι αν μάθατε πολύ καλά το παιγνίδι της επικοινωνίας – προπαγάνδας  θάρθει  η στιγμή που ο ελληνικός λαός θα αντιληφθεί την τεράστια ζημιά που κάνατε στην Αριστερά  και στην Προοδευτική Παράταξη της χώρας.   Την ευτελίσατε με τον κυνισμό σας, τα ψέματα σας, τις αντιδημοκρατικές σας λειτουργίες και τις διχαστικές σας λογικές. Την υπονομεύσατε με το δόγμα σας « όλα για την καρέκλα» αναδεικνύοντας τους γυρολόγους πολιτικούς  ως σωτήρες της Προοδευτικής Παράταξης  προσφέροντας πολύ κακή υπηρεσία στην Νέα Γενιά. Η Προοδευτική  Παράταξη  πάντοτε  στηρίζονταν σε αξίες και είχε σημαία την Αλήθεια, την Δημοκρατία , τον σεβασμό στους θεσμούς, προωθούσε την εθνική συμφιλίωση κόντρα στον διχασμό

Γι’ αυτό δεν είχατε, δεν έχετε και δεν θα έχετε καμία σχέση με την Προοδευτική Παράταξη σε όσες μεταλλάξεις κι αν προχωρήσετε.  Στο τέλος, όσο αργά κι αν είναι, θα απομείνετε με τους Καμμένους και την καραμανλική συνιστώσα των Ρασπούτινων.

Ξεπλύνατε την καραμανλική Δεξιά προκειμένου να λεηλατήσετε το ΠΑΣΟΚ. Μπράβο σας,  τα καταφέρατε (εξάλλου από το 1989 το παλεύετε μαζί με την ΝΔ) και τώρα εδραιώσατε τη ΝΔ ως παράταξη της  μεταμνημονιακής εποχής με ότι αυτό συνεπάγεται. Συγχαρητήρια!!!  Αρκετοί προοδευτικοί πολίτες το εμπεδώσαμε και δεν ξεχνάμε. Θα σας το θυμίζουμε σε όλα τα βήματα της προσπάθειας σας  να ξανααποκτήσετε την καρέκλα της εξουσίας . Εις το επανιδείν .