Λώρεν Κασσοπούλου: Οι πολίτες εμπιστεύονται και πάλι το ΚΙΝΑΛ-Είμαστε πανέτοιμοι για μια ενδεχομένη εκλογική αναμέτρηση

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, με αφορμή τα νέα της κομματικά καθήκοντα, παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στον δημοσιογράφο Δημήτρη Παδιό στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, η Γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΙΝΑΛ Λώρεν Κασσοπούλου.

Η κ. Κασσοπούλου τόνισε πως η σύνθεση της 19μελούς προσωρινής Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του κινήματος, μιας και όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες θα γίνει εσωκομματική εκλογική διαδικασία, είναι μια σύνθεση παλαιότερων και νεότερων στελεχών, όπου «παντρεύεται» η εμπειρία με τις νέες ιδέες, ένα «κράμα» απαραίτητο για την σφυρηλάτηση της ενότητας και της «φυγής» προς τα εμπρός. Υπογράμμισε δε ερωτώμενη σχετικά, πως δόθηκαν αρμοδιότητες σε πολλά τοπικά στελέχη, χωρίς να υπάρχουν αποκλεισμοί και εξαιρέσεις, ενώ η παρουσία της στο «τιμόνι» της νέας Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα, όχι μόνο δεν σημαίνει πισωγύρισμα και οπισθοδρόμηση, αλλά κάθε στέλεχος που έχει αγωνιστεί για τον χώρο της κεντροαριστεράς, οφείλει ακόμη και σήμερα να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσφοράς.

«Οι πολίτες αρχίζουν και πάλι να δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στο Κίνημα Αλλαγής, θεωρώντας πως αποτελεί αυτή την στιγμή την μόνη αξιόπιστη αντιπολιτευτική πολιτική δύναμη. Ήδη αυτή η προτίμηση έχει αρχίσει να «πιστώνεται» σταδιακά στη δύναμη του κινήματος, το οποίο το επόμενο διάστημα αναμένεται να αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά του. Εμείς ως ΚΙΝΑΛ, τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε τον αγώνα μας, σε περίπτωση που ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης αποφασίσει να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές», τόνισε χαρακτηριστικά η νέα Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΚΙΝΑΛ.