Λήξη σεζόν στην Ακαδημία των Δαναών με εκπαιδευτικούς αγώνες και ομιλία

Μετά από μια ακόμη επιτυχημένη εκπαιδευτική σεζόν για τα παιδιά της Ακαδημίας μπάσκετ των Δαναών, ήρθε η ώρα για την καθιερωμένη λήξη και αυτής της μπασκετικής χρονιάς για να ευχηθούμε σε όλους ένα καλό καλοκαίρι.

Την Κυριακή 10 Ιουνίου στο κλειστό της μπάρας και ώρες 6-9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η λήξη της σεζον για τα τμήματα μινι-παμπαιδων-παιδων-εφηβων με προσκεκλημένη την ακαδημία του ολυμπιακού Καρδίτσας με την οποία θα διεξαχθούν αγώνες στα ηλικιακά τμήματα.

Ο Γιώργος Μήτσας, μέλος του προπονητικού τιμ των Δαναών, θα αναπτύξει το θέμα «Φυσική Κατάσταση και Διατροφική Υποστήριξη» στην ημέρα λήξης.

Τα τμήματα υποδομής συμμετείχαν και συμμετέχουν ακόμη ορισμένα , στα παιδικά, εφηβικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ, στα αντίστοιχα τουρνουά παμπαίδων και μίνι, ενώ κατά την διάρκεια της χρονιάς έγιναν και πολλά φιλικά εκπαιδευτικά παιχνίδια με άλλους συλλόγους.
Η γενική εικόνα ήταν απόλυτα ικανοποιητική , τα παιδιά άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις , βελτιώθηκαν παικτικά από τους προπονητές τους και πάνω απ΄όλα χάρηκαν το μπάσκετ σε προπονήσεις και αγώνες καλλιεργώντας το ταλέντο αλλά και τον χαρακτήρα σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες των ανθρώπων και των προπονητών του Α Σ Δαναοί Τρίκαλα , το ήθος, την ομαδικότητα, την συνεργασία, την φιλία και τον σεβασμό. Με στόχο πάντα την δημιουργία του καλού αθλητή και του καλού ανθρώπου. Η συμπαράσταση και στήριξη στον σύλλογο από τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Δαναούς αλλά και των χορηγών σε πολύ δύσκολους  καιρούς ήταν μεγάλη για άλλη μια φορά και δίνει δύναμη για την συνέχεια.

Οι διοικούντες και οι προπονητές των Δαναών , Αλέξης Παναγιώτου-Γιώργος Μήτσας-Κώστας Κωτούλας-Μιχάλης Τζιάννης (συνεχίζουν άπαντες και τη νέα σεζόν στους Δαναούς) καλούν όλα τα παιδιά των τμημάτων και τους γονείς για το τέλος της προπονητικής λειτουργίας της Ακαδημίας αυτής της χρονιάς.