Ληστές ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο στο ασανσέρ για να του πάρουν τη σύνταξη

Οι κακοποιοί, που φαίνεται ότι παρακολούθησαν τον άτυχο 80χρονο από την τράπεζα και είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, δεν δίστασαν να τον ξυλοκοπήσουν αλύπητα με γροθιές για να αρπάξουν τα 810 ευρώ που μόλις είχε βγάλει για να κάνει τα ψώνια του Πάσχα

Ακόμη κι αν υποψιάστηκε τι σκοπούς είχαν οι δυο άγνωστοι που μπήκαν μαζί του στον ανελκυστήρα της πολυκατοικίας όπου κατοικεί στη Λάρισα ένας ηλικιωμένος ο οποίος επέστρεφε από την τράπεζα από την οποία «σήκωσε» τη σύνταξή του, ήταν πολύ αργά για να αντιδράσει.

Οι κακοποιοί, που φαίνεται ότι παρακολούθησαν τον άτυχο 80χρονο από την τράπεζα και είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, δεν δίστασαν να τον ξυλοκοπήσουν αλύπητα με γροθιές για να αρπάξουν τα 810 ευρώ που μόλις είχε βγάλει για να κάνει τα ψώνια του Πάσχα. Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν τρέχοντας.

Ο 80χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν οι γιατροί τα τραύματα που του προκάλεσαν οι ληστές, όμως είχε αποτυπώσει τα χαρακτηριστικά τους και έδωσε λεπτομερή περιγραφή τους στους αστυνομικούς που διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό τους. Παράλληλα, προσπαθούν να εξακριβώσουν αν οι κάμερες της τράπεζας ή κάποιου γειτονικού καταστήματος στο κέντρο της πόλης τους είχε καταγράψει να ακολουθούν το θύμα τους.

protothema