Λίμνη Γκιτζή: Το ιδανικό μέρος για μια κοντινή απόδραση με την οικογένεια ή με φίλους

Μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο των Τρικάλων και λίγο πιο έξω από το Μικρό Κεφαλόβρυσο, βρίσκεται ένα μικρό θαύμα της φύσης, ένας μικρός επίγειος παράδεισος, ένα μέρος που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους, η ιδανική τοποθεσία για μια μιρκή βόλτα, μια κοντινή απόδραση με όλη την οικογένεια.

Λίμνη Γκιτζή! ένας πανέμορφος φυσικός χώρος που δημιουργήθηκε εδώ και αρκετά χρόνια με την συμβολή της τότε Νομαρχίας Τρικάλων και του Δήμου Φαλώρειας, επί Νομάρχη Ηλία Βλαχογιάννη και Δημάρχου Αντώνη Ντιντή αντίστοιχα. Εδώ και αρκετά χρόνια τον χώρο εκμεταλλεύεται, έχοντας αφιερώσει πολύ χρόνο, χρήμα και προσωπική δουλειά, ο δραστήριος Τρικαλινός επιχειρηματίας Δημήτρης Καμπλιώνης, δημιουργώντας, όπως κατέγραψε σήμερα ο φακός του trikalaIN.gr, ένα φυσικό περιβάλλον μοναδικής και σπάνιας ομορφιάς, όπου εκτός από το υγρό στοιχείο, ξεχωρίζουν οι απέραντοι χώροι πρασίνου και αναψυχής μικρών και μεγάλων, τα δεκάδες ζώα και πτηνά που είναι φυλαγμένα σε ειδικούς χώρους που μπορούν να βλέπουν οι εκατοντάδες επισκέπτες και φυσικά το νέο υπό κατασκευή και διαμόρφωση υπερσύγχρονο bar restaurantτης λίμνης Γκιτζή με την επωνυμία Balconedellago, που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών.

Επισκεφθείτε τη λίμνη Γκιτζή και απολαύστε ηρεμία, ψυχική γαλήνη, ψυχαγωγία και θαλπωρή, μέσα από την επαφή με την φύση και το υγρό στοιχείο.