Λεβέντης: «Κόντεψα να κοιμηθώ στην ομιλία του Τσίπρα»

lebentis 4

«Δεν πρόκειται ο κ. Τσίπρας να συμφωνήσει στα εννέα σημεία που του έστειλα», δήλωσε ενόψει της ψηφοφορίας για την ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης την Τετάρτη

Απογοητευμένος εμφανίστηκε μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας χαρακτηριστικά «κόντεψα να κοιμηθώ στην ομιλία του κ. Τσίπρα».

Ο Βασίλης Λεβέντης έκανε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάγνωσης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, δια στόματος του πρωθυπουργού, εκφράζοντας την απογοήτευσή του, καθώς, όπως υποστήριξε ««έλεγε τα ίδια και τα ίδια, όπως έκανε ο κ. Καραμανλής και ο κ. Σαμαράς».

«Η πολιτική εξουσία είναι αναίσθητη. Υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ενώ σε ερώτηση για τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα του στην ψηφοφορία της Τετάρτης, για την ψήφο εμπιστοσύνης της Κυβέρνησης, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία προσέγγιση μεταξύ τους. «Δεν πρόκειται ο κ. Τσίπρας να συμφωνήσει στα εννέα σημεία που του έστειλα» κατέληξε.

protothema