Λέσχη Εργασίας: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά. Με την παλαιστινιακή αντίσταση ως τη λευτεριά!

Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού καλεί το Σάββατο 18 Μαΐου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.

76 χρόνια από την Νάκμπα (καταστροφή), το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» επιμένει! Η παλαιστινιακή Νάκμπα αρχικά συμβόλιζε τα γεγονότα στις 15/5/1948, τις εγκληματικές σφαγές και τον εκτοπισμό ενός ολόκληρου λαού από τον τόπο του σε συνάρτηση με την ίδρυση του ισραηλινού κράτους.

Η καταστροφή αυτή στο πέρασμα των δεκαετιών παγιώθηκε σε μόνιμη κατάσταση σε διαρκή εξέλιξη. 76 χρόνια κατοχή, εποικισμοί, κρατικές δολοφονίες και τρομοκρατία, ολοκληρώνονται με πολεμικές φρικαλεότητες και την απειλή ολοκληρωτικού αφανισμού του παλαιστινιακού λαού.

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τον παλαιστινιακό λαό, το αντιπολεμικό κίνημα πρέπει να εμφανιστεί στο προσκήνιο. Να ενώσει την φωνή του με αυτές που ακούγονται σε κάθε γωνία του πλανήτη για τον δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού, καταδικάζοντας το έγκλημα που πραγματοποιείται από το ισραηλινό κράτος με την συνεργασία ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

  • Λευτεριά στον παλαιστινιακό λαό – νίκη στην παλαιστινιακή αντίσταση
  • Τερματισμός της κατοχής και της γενοκτονίας, να σταματήσει η στρατιωτική επέμβαση του Ισραήλ στα παλαιστινιακά εδάφη
  • Καμιά συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ
  • ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ελληνική κυβέρνηση είναι συνένοχοι στο έγκλημα.
  • Να επιστρέψει η φρεγάτα ΥΔΡΑ από την Ερυθρά Θάλασσα.

Καλούμε στην αντιπολεμική συγκέντρωση κατά της συνεχιζόμενης γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού και της επέμβασης στη Ράφα το Σάββατο 18 Μάη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Λέσχη Εργασίας Αλληλεγγύης & Πολιτισμού