Λεωνίδας Καραγιάννης: Η συγνώμη και η αγγαρεία…

Mε χαρά άκουσα χθες τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών να κάνει αυτοκριτική και να ζητά συγνώμη.
Ο ίδιος ομολόγησε γενναία ότι “δεν διαβάσαμε σωστά το φαινόμενο, δεν ήμασταν έτοιμοι, υπήρξαν λάθη από τον Δήμο, την Περιφέρεια και το Κράτος και έτσι η πόλη και τα χωριά  πλημμύρισαν”. Ο ίδιος ομολόγησε ότι υπήρχαν έτοιμες μελέτες για τα σημεία του Ληθαίου που έσπασαν μέσα στην πόλη, την γέφυρα Αρριανού και στο Μαιευτήριο “οι οποίες έμειναν στα συρτάρια κι εμείς σαν Δήμος δεν τρέξαμε, δεν πιέσαμε για να χρηματοδοτήσουμε. Θα πρέπει να το κάνουμε άμεσα, θα πρέπει να το κάνουμε χθες…”.
 
Μεγάλο πράγμα η συγνώμη και η αυτοκριτική στις μέρες μας αρκεί να συνοδεύεται απο πράξεις.
Ας σκεφτούμε όμως ότι ο Συνδυασμός του ‘’κουμαντάρει’’ τον Δήμο Τρικκαίων από τις  αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.
 
9 Χρόνια δηλαδή..!!!
 
Να μας  μιλούν για έργα που έπρεπε να γίνουν ‘‘χθες’’ έχοντας 9 χρόνια την εξουσία στα χέρια τους ακούγεται τουλάχιστον αστείο σαν δικαιολογία.
Η πόλη απ’ άκρη σ΄ άκρη ένα εργοτάξιο, αργοπορίες έργων και έργα που έπρεπε να γίνουν ‘’ΧΘΕΣ’’ δείχνουν την έλλειψη σοβαρής αντιμετώπισης και υπευθυνότητας απέναντι στον πολίτη.
Απ’ την άλλη η συγνώμη θα πρέπει να συνοδεύεται και από λίγη σοβαρότητα.
Και δεν μιλώ για τον ίδιο για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.  
 
Εικόνες σαν κι αυτές με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να βλέπει ποδόσφαιρο δεν δείχνουν ούτε σοβαρότατα ούτε συγκέντρωση ούτε σεβασμό στους παρευρισκόμενους πολίτες ,στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και στον Δήμαρχο Τρικκαίων που κάθεται δίπλα και μιλάει.
Εμείς συγνώμη Κύριοι που σας αγγαρέψαμε βράδυ Πέμπτης αντί να βλέπετε τα ματς του Europa & Conference League,  να είστε στο Μουσείο Τσιτσάνη για Δημοτικό Συμβούλιο και να προσπαθείτε να ‘’κόψετε’’ χρονικά τη συνεδρίαση.
 
Λεωνίδας Καραγιάννης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Με τον συνδυασμό του Γιώργου Ηλιάδη
‘‘Τρίκαλα Τόπος που Ζούμε’’