Λευτέρης Αβραμόπουλος μετά την συνάντηση Χατζηδάκη: Είμαι πολύ αισιόδοξος

Τον Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο επισκέφθηκε κατά στην πρόσφατη περιοδεία του στο νομό Τρικάλων, ο Υπουργός Οικονομικών και υπεύθυνος της Νέας Δημοκρατίας για το νομό στις ευρωεκλογές Κωστής Χατζηδάκης.

Οι δύο άνδρες κατά την διάρκεια της συνάντησης τους, παρουσία κομματικών και υπηρεσιακών παραγόντων, συζήτησαν για  αρκετά θέματα και μια πολύ θετική είδηση βγήκε από την συζήτηση τους.

Όπως τόνισε σχετικά ο Δήμαρχος Μετεώρων «Όλο αυτό το διάστημα των πέντε μηνών που έχουμε στη διοίκηση του Δήμου, ένα από τα μεγάλα προβλήματα που έχουμε «κληρονομήσει» είναι το νέο Σχέδιο Πόλεως της Καλαμπάκας. Για πρώτη φορά Υπουργός κατά την επίσκεψή του στην περιοχή μας πήγε και είδε από κοντά το μεγάλο αυτό πρόβλημα. Πλέον είμαι πολύ αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα έχουμε σημαντικές ανακοινώσεις που θα δίνουν οριστικές λύσεις σε αυτό το σημαντικό ζήτημα που αποτελεί σημαντικό κομμάτι στην αναπτυξιακή προοπτική της Καλαμπάκας. Μαζί με τους συνεργάτες μου όλο το προηγούμενο διάστημα δουλέψαμε σκληρά για να προετοιμάσουμε τόσο το φάκελο του έργου όσο και τη χθεσινή επίσκεψη του Υπουργού. Με σωστό προγραμματισμό και σχεδιασμό είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».