Λευτέρης Αβραμόπουλος: Φέτος θα είναι η χρονιά του;

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι η νέα ανερχόμενη πολιτική δύναμη του νομού, που μας έρχεται από την περιοχή της Καλαμπάκας. Κουβαλώντας ένα «βαρύ» όνομα στους επιχειρηματικούς κύκλους του νομού και όχι μόνο, ανέλαβε ο ίδιος όχι απλά να το εξελίξει, αλλά να το φτάσει πολύ ψηλά.

Αν και πολύ νέος ακόμη στην ηλικία, ο οικονομολόγος Αβραμόπουλος δεν επαναπαύθηκε μόνο στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αλλά θέλησε με την νεανική του ορμή και την φιλοδοξία του να προσφέρειστην τοπική κοινωνία, να ασχοληθεί και με τα κοινά.

Έκτοτε, κατάφερε να εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Μετεώρων με τον συνδυασμό του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστου Σινάνη και από και πέρα  ήρθε και μια δεύτερη σημαντική θέση στην καριέρα του, αφού αναγνωρίζοντας η κυβέρνηση τις δυνατότητες του τον όρισε Διοικητή της δομής φιλοξενίας προσφύγων στη Βέροια.

Η καθημερινότητα του Αβραμόπουλου είναι αρκετά γεμάτη και πολύπλοκη, αφού αναγκάζεται να μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στις τρεις του ιδιότητες, δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται η καθεμιά.

Ο ίδιος πάντα τελειομανής και εύστροφος, ανεβάζει μέρα με την μέρα τον πήχη όλο και ψηλότερα, κάνοντας δικαιολογημένα έτσι αρκετούς να υποστηρίζουν πως πολύ σύντομα ο Αβραμόπουλος θα μας απασχολήσει ποικιλοτρόπως σε μεγαλύτερα πολιτικά αξιώματα σε τοπικό επίπεδο. Πάντως το 2021 είναι σίγουρα μια χρονιά-ορόσημο για το νεαρό Αβραμόπουλο, καθώς θα είναι μια χρονιά όπου θα κρίνει πολλά σχετικά με την παρουσία του στον πολιτικό στίβο του νομού. Ευχής έργο πάντως είναι όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι να ασχολούνται με τα κοινά, το έχει ανάγκη και ο τόπος και η πολιτική!