Λευτ. Αβραμόπουλος: Με πολύ δουλειά θα ξαναβάλουμε τον Δήμο Μετεώρων σε τροχιά ανάπτυξης

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση στην ενημέρωση» στον FM 100 Ράδιο Ζυγός με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Παδιό και Βιβή Μαργαρίτη, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων, πως αναλαμβάνει το δήμο σε μια δύσκολη συγκυρία, καθώς βγαίνει «λαβωμένος» μετά την θεομηνία Daniel του περασμένου Σεπτεμβρίου, καθώς η περιοχή του Ασπροποτάμου και οι πρώην Δήμοι Καστανιάς και Κλεινοβού παρουσιάζουν ακόμη πολλά προβλήματα (με πτώσεις γεφυρών, κατεστραμμένο οδικό δίκτυο κλπ.). Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μετεώρων αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επίσκεψη του Υφυπουργού Υποδομών Νίκου Ταχιάου στην περιοχή, τονίζοντας πως μια από τις πρώτες προτεραιότητες του θα είναι και πάλι η αναστήλωση της γέφυρας της Διάβας, καθώς η γέφυρα είναι πεσμένη και εξυπηρετεί μεγάλο όγκο αυτοκινήτων και κατοίκων πολλών χωριών.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έκανε αναφορά και για την συνεργασία που θα έχει με τη νέα Περιφερειακή Αρχή, υπογραμμίζοντας πως «Η πολιτική έχει συνέχεια και στην αυτοδιοίκηση δεν χωράνε κόμματα και χρώματα. Ασφαλώς και θα συνεργαστώ και με τον κ. Κουρέτα και με την κ. Ντιντή, για το καλό του δήμου. Και στην Αθήνα θα πάω και Υπουργεία θα επισκεφθώ, για την εξεύρεση χρηματοδοτήσεων για τα νέα έργα που σχεδιάζουμε. Η απερχόμενη δημοτική αρχή του κ. Αλέκου αφήνει πίσω της πολλά ημιτελή έργα και πολλά προβλήματα και παράλληλα ένα άδειο ταμείο. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να ξαναβάλουμε τον Δήμο Μετεώρων σε τροχιά ανάπτυξης και είμαι αποφασισμένος εγώ και οι συνεργάτες μου, αυτό να το πετύχουμε».