Λευκή ισοπαλία του ΑΟΤ στον Εύοσμο

aotΣε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας οι κυανέρυθροι δεν έδειξαν την ορμή των τελευταίων αγωνιστικών ήταν νωθροί σε όλες τους τις κινήσεις δεν έκαναν παρά ελάχιστες φάσεις και έτσι δικαίως αποχώρησαν με τον βαθμό της ισοπαλίας

Το τρικαλινό συγκρότημα θα μπορούσε βέβαια να πάρει κάτι καλύτερο από την ευκαιρία του Α Ημιχρόνου που ανακόπηκε λαθεμένα από τον διαιτητή, όμως δεν μπορεί να μείνει σε αυτή. Συνοπτικά τώρα αν λάβουμε υπόψη και την εμπειρία αλλά και την παρουσία του Αγροτικού στο πρωτάθλημα , τότε μπορούμε να πούμε ότι για τον ΑΟΤ υπ αυτές τις συνθήκες κρίνεται τουλάχιστο μη αρνητικό το αποτέλεσμα της 27ης αγωνιστικής

 

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βαλιώτης απο την Λάρισα με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούλα (Λάρισα), Τσακνάκη (Λάρισα). Τέταρτος ο κ. Μαντάκης (Ημαθίας)

 

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γλύκος, Χασιώτης, Ν. Παπαδόπουλος, Σκλιοπίδης, Γόγολος, Κούτσης, Τσούκλης (78′ Kωνσταντινίδης), Σαπάνης, Μερεσιώτης (22′ λ.τ Τσουκαλίδης), Ναλμπάντης, Στεφανίδης.
ΤΡΙΚΑΛΑ: Πουρής, Μπουκουβάλας, Ριζογιάννης, Κόρμπος, Κοντογουλίδης, Μανουσάκης (83′ Στεπάνοβιτς), Μπακομήτρος (86′ Γιώτας), Μπριλάκης, Τελκίνσκι, Σαρακατσάνος, Ουέλινγκτον (61′ Ένοκ)